XooNIps検索
インデックスツリー
|
詳細
閲覧数:1587
ID |
tk02505 |
アイテムタイプ |
Article |
このアイテムを表示する |
本文 |
KJ00004476776.pdf
Type |
: application/pdf |
|
Size |
: 1.7 MB |
Last updated |
: Aug 26, 2020 |
Downloads |
: 3179 |
Total downloads since Jun 5, 2009 : 3179
|
|
|
タイトル |
米の研ぎ汁および浸漬水の食品衛生学的研究
|
別タイトル |
A Study on the Water Used for Washing and Soaking Rice from the Viewpoint of Food Hygiene |
|
著者 |
中嶋,加代子
(NAKASHIMA,Kayoko)
|
|
出版地 |
別府 |
出版者 |
別府大学短期大学部 |
日付 |
|
上位タイトル |
別府大学短期大学部紀要
(Bulletin of Beppu University Junior College).
No.25
(2006.
02)
,p.9-
15
|
|
識別番号 |
|
注記 |
挿図あり |
言語 |
|
資源タイプ |
text |
ジャンル |
Departmental Bulletin Paper |
Index |
|
関連アイテム |
|
|