|
XooNIps検索
インデックスツリー
|
詳細
閲覧数:1587
| ID |
tk02505 |
| アイテムタイプ |
Article |
| このアイテムを表示する |
| 本文 |
KJ00004476776.pdf
| Type |
: application/pdf |
|
| Size |
: 1.7 MB |
| Last updated |
: Aug 26, 2020 |
| Downloads |
: 3509 |
Total downloads since Jun 5, 2009 : 3509
|
|
|
| タイトル |
米の研ぎ汁および浸漬水の食品衛生学的研究
|
| 別タイトル |
| A Study on the Water Used for Washing and Soaking Rice from the Viewpoint of Food Hygiene |
|
| 著者 |
|
中嶋,加代子
(NAKASHIMA,Kayoko)
|
|
| 出版地 |
別府 |
| 出版者 |
別府大学短期大学部 |
| 日付 |
|
| 上位タイトル |
|
別府大学短期大学部紀要
(Bulletin of Beppu University Junior College).
No.25
(2006.
02)
,p.9-
15
|
|
| 識別番号 |
|
| 注記 |
挿図あり |
| 言語 |
|
| 資源タイプ |
text |
| ジャンル |
Departmental Bulletin Paper |
| Index |
|
| 関連アイテム |
|
|