XooNIps検索
インデックスツリー
|
詳細
閲覧数:1818
ID |
tk01609 |
アイテムタイプ |
Article |
このアイテムを表示する |
本文 |
tk01609.pdf
Type |
: application/pdf |
|
Size |
: 371.0 KB |
Last updated |
: Dec 5, 2010 |
Downloads |
: 3109 |
Total downloads since Jun 19, 2009 : 3109
|
|
|
タイトル |
白身魚カマスの貯蔵中の鮮度変化
|
別タイトル |
Change of the freshness of barracuda (Sphyraena Japonica), a kind of white meat fish, during storage |
|
著者 |
伊達, 郁子
(Date, Ikuko)
|
別府大学短期大学部
|
|
出版地 |
別府 |
出版者 |
別府大学短期大学部 |
日付 |
|
上位タイトル |
別府大学短期大学部紀要
(Bulletin of Beppu University Junior College).
No.16
(1997.
2)
,p.91-
94
|
|
識別番号 |
|
注記 |
資料 |
言語 |
|
資源タイプ |
text |
ジャンル |
Departmental Bulletin Paper |
Index |
|
関連アイテム |
|
|