|
XooNIps検索
インデックスツリー
|
詳細
閲覧数:1818
| ID |
tk01609 |
| アイテムタイプ |
Article |
| このアイテムを表示する |
| 本文 |
tk01609.pdf
| Type |
: application/pdf |
|
| Size |
: 371.0 KB |
| Last updated |
: Dec 5, 2010 |
| Downloads |
: 3546 |
Total downloads since Jun 19, 2009 : 3546
|
|
|
| タイトル |
白身魚カマスの貯蔵中の鮮度変化
|
| 別タイトル |
| Change of the freshness of barracuda (Sphyraena Japonica), a kind of white meat fish, during storage |
|
| 著者 |
|
伊達, 郁子
(Date, Ikuko)
|
|
別府大学短期大学部
|
|
| 出版地 |
別府 |
| 出版者 |
別府大学短期大学部 |
| 日付 |
|
| 上位タイトル |
|
別府大学短期大学部紀要
(Bulletin of Beppu University Junior College).
No.16
(1997.
2)
,p.91-
94
|
|
| 識別番号 |
|
| 注記 |
資料 |
| 言語 |
|
| 資源タイプ |
text |
| ジャンル |
Departmental Bulletin Paper |
| Index |
|
| 関連アイテム |
|
|